Hepatitída C - liečba generík Fórum

Share Tweet Pin it

Vďaka Ksenia za pomoc!

Vďaka Ksenia za pomoc!

1. Opakovane odovzdávať analýzy - áno, je potrebné hotjaby každé 2 mesiace.

2. Alergia je úlohou lekára, aby zobral drogu, ktorá vám vyhovuje. Všetko individuálne.

3. Obličky, čoskoro zabijeme gmo a znečistený vzduch. Neklaďte, je to znova lekárska úloha vyzdvihnúť drogu, aby sa zabránilo nejakým veciam.

4. "Hovorí sa" - nevzdávaj sa povesti, niekto povedal niečo tam, premýšľal si o sebe, chceš žiť, piť a áno, na celý život.

Pijem 9 rokov, všetko je v poriadku, už si nevšimujem, vypil som to a išiel. Je vždy ľahké začať niečo, a potom je všetko ako strojček.

A predlžuje môj život, nie som super hrdina a samozrejme by som chcel lepšie zdravie, ale to, čo je.

Každá osoba má svoju vlastnú cestu, pretože všetci tu visíme s týmto, to je náš osud, ten by mal byť len prijatý.

Nepočúvajte nikoho, kompetentného, ​​bez ohľadu na to, aký ťažký je doktor, vytiahnite všetko staré z toho, je to váš život, nie váš mazák vášho strýka.

Môžem len poradiť a podporovať ako sestra v obchode;))

Takže nohy v náručí a dopredu.

Máme šancu žiť a existuje podpora na terapiu, verte mi, sú horšie choroby, bolesti a bolesti.

Gynekológia - táto otázka by sa mala opäť obrátiť na špecialistu na infekčné ochorenia, tu prejdem.

Fórum hepatitídy C o liekoch (generických liekoch)

Diskusia o nových liekoch na liečbu hepatitídy C (kofosbuvir, daklatasvir, ladypasvir, veltapasvir a ďalšie)

Potrebujete poradiť

Potrebujete poradiť

Vaša správa Kate_Rin »21. júna 2017 23:43

Potrebujete poradiť

Vaša správa [GSS] Andrey »22. júna 2017 00:06

Potrebujete poradiť

Vaša správa Kate_Rin »22. júna 2017 00:10

Potrebujete poradiť

Vaša správa Heet_healthcare »22. júna 2017 06:34

Potrebujete poradiť

Vaša správa Kate_Rin »22. júna 2017 10:28

Potrebujete poradiť

Vaša správa [GSS] Andrey »22. júna 2017 13:04

Potrebujete poradiť

Vaša správa Svetlana11 »22. júna 2017 20:35

Potrebujete poradiť

Vaša správa Kate_Rin »22 jún 2017 22:09

Potrebujete poradiť

Vaša správa Heet_healthcare »25. júna 2017 18:22

Potrebujete poradiť

Vaša správa OLEG645 »26. júna 2017 18:41

Potrebujete poradiť

Vaša správa Iván »05 júl 2017 03:01

Potrebujete poradiť

Vaša správa Heet_healthcare »05 júl 2017 13:40

Potrebujete poradiť

Vaša správa Yulya01 »05 júl 2017 21:17

Potrebujete poradiť

Vaša správa správca 6. júla 2017 23:25

Potrebujete poradiť

Vaša správa Dúfam, že »08 júl 2017 09:18

Fórum pre hepatitídy

Zdieľanie vedomostí, komunikácia a podpora pre ľudí s hepatitídou

Indické generiká nových liekov z hepatitídy C

  • Prejsť na stránku:

Re: indické generiká nových liekov z hepatitídy C

Vaša správa Krym2013 »15. februára 2016 22:54

Re: indické generiká nových liekov z hepatitídy C

Vaša správa Krym2013 »15. februára 2016 22:57

Re: indické generiká nových liekov z hepatitídy C

Vaša správa Oleg11 »27. februára 2016 19:09

Re: indické generiká nových liekov z hepatitídy C

Vaša správa LEXA »27. februára 2016 19:12

Re: indické generiká nových liekov z hepatitídy C

Vaša správa palouk »16. marca 2016 18:11

Re: indické generiká nových liekov z hepatitídy C

Vaša správa Freken »16. marca 2016 18:20

Re: indické generiká nových liekov z hepatitídy C

Vaša správa Gosha »16. marca 2016 18:38

Re: indické generiká nových liekov z hepatitídy C

Vaša správa optimist86 »16. marca 2016 18:40

Re: indické generiká nových liekov z hepatitídy C

Vaša správa sláva »16. marca 2016 18:40

Re: indické generiká nových liekov z hepatitídy C

Vaša správa hadí »17. marca 2016 00:43

Recenzia liečba hepatitídy s generikami

Sofosbuir posudzuje minulosť liečby

Prvá bitka s vírusom je vyhratá!

Spěchám, spěchám, spěchám s odpoveďou. No, to šlo 4 týždne užívania liekov Sofosbuvir + Daklatasvir. Prvá bitka s vírusom bola vyhraná. Nálada sa zvýšila, všetky obavy a pochybnosti odišli. A panika bola strašná. Keď som sa dozvedel o Hypatia C genotypu 1b, a dokonca Fibroscan F4 premyslené dobre, celý život je u konca. Dlhodobo vyhľadávam internet, ale je to drahé, potom poštou, potom predplatenie. to všetko mi nepomohlo. A tak som našiel firmu Hepamed. Zavolajte na číslo uvedené, počuje príjemný ženský hlas, relevantné odpovede na všetky otázky, ktoré znepokojujú ma, nemal som žiadne pochybnosti, a zdieľať to, čo musím objednať liek v tejto spoločnosti. Droga bola doručená kuriérom so všetkými sprievodnými dokumentmi. Takže budeme stále bojovať. Po 12 týždňoch uvádzam výsledok, ale zatiaľ tu nie je kvantitatívna NIE ZISTENÁ.

Daklatasvir a sophosbuvir pomáhajú 100%

Vážení zamestnanci spoločnosti Hepamed! Ďakujem za pomoc pri liečbe hepatitídy C. Všetko je v poriadku. Skúšky po 12 týždňoch sú dobré, všetko sa vrátil do normálu, pečeň ultrazvuk ukázal úplné uzdravenie teraz riadiť analýzu vo februári 2017, po niekoľkých mesiacoch po poslednom podaní, ale lekár je presvedčený, že všetko bude v poriadku. Len neviem, aké slová vďačnosti vám mám povedať, drahí zamestnanci firmy. Buďte šťastní v tejto ťažkej dobe, úprimný pokoj, prosperitu. Apelujem na všetkých, ktorí sú chorí, tieto lieky: daklatasvir a sofosbuvir pomôcť 100%. Všetko zdravie a úspech v boji proti tejto chorobe.

Už niekoľko mesiacov nebol detekovaný žiadny vírus v krvi

Vždy som si myslel, že choroby, ako je HIV, hepatitída, atď, sa len, ako sa hovorí stratené ľuďom spoločnosti. Aj v najhoršej nočnej miere som si nikdy nedokázala predstaviť, že by sa ma mohla osobne dotýkať. Moja žena a ja sme sa pripravovali na IVF, pokojne som odovzdal analýz, ani na okamih nepochyboval o ich ideálne testy. A potom, ako blesk z čistého dňa, lekár navrhne, aby mi prejsť podrobnejšie analýzy v súvislosti s identifikáciou aktívneho vírusu hepatitídy C v krvi. Ako? Kde? Kedy? tieto otázky som sa pokúsil odpovedať veľmi dlho, kým som si uvedomil, že musíme hľadať spôsoby liečby. Schémy ponúkané do značnej miery od rigidného programu na interferón až po tradičnú medicínu. Začal hľadať cez internet, zdá sa mi, že za týždeň mohol brániť svoju dizertačnú prácu. Voľba spočívala v nákupe liekov v spoločnosti Gepamed, Irina pomohla Irine - poradcovi spoločnosti, ktorá tiež poradila dôstojnému špecialistovi na infekčné ochorenia, riadil mi všetko liečbu. Sergey Valerevich, vám ďakujem zvlášť. už niekoľko mesiacov, pretože vírus v krvi nebol nájdený, všetky ukazovatele sú normálne. Nový rok s čistým svedomím a čistou krvou obnoví prípravu na IVF. Želám vám prosperitu a prosperitu. A naša vláda chcieť, aby ľudia mohli bezpečne nakupovať lieky v lekárňach, skôr než leptané prípravky rokoch minulého storočia.

Victor O. Kovalevsky

Victor, veľmi šťastný pre vás. Úspešné postupy IVF a zdravé dieťa.

Ďakujem vám za zdravého syna!

Emócie ma prehnali. Irochka jan, ďakujem, môj milý za vašu pomoc, inšpiráciu, podporu. Ľudia ako vy skutočne urobia tento svet lepším. Ďakujem vám za zdravého syna. Počas liečby dokonca prestáva fajčiť. A keď dostali poslednú analýzu povedali. Mami, sme vďační ľudia, potrebujem Irinu, ako zvlášť poďakovať. Myslím, že vám ďakujeme Irine na konci svojho života za podporu poskytnutú v našich modlitbách a to bude najlepší dar. Ste muž s veľkým písmenom!

Diagnóza vírusovej hepatitídy C, genotypu 1, fibrózy 3, vymazaná raz a navždy

Dobré popoludnie. Nikdy v mojom živote som písal recenzie, ale dnes je špeciálny deň. Diagnóza je vírusová hepatitída C, genotyp 1, fibróza 3, vymazaná raz a navždy z môjho života. Dostal som testy tri mesiace po ukončení liečby. Už pretrvávajúca negatívna vírusová odpoveď viac ako 6 mesiacov. Aby som bol úprimný, stále nemôžem uveriť, že všetko skončilo. Vyjadrujem svoju hlbokú úctu a nekonečnú vďačnosť všetkému personálu Hepametu.

Spätná väzba na užívanie sophosubuvir a daklutaswir

Keď som počul, že niekde niekto nejako stretávajú s niektorými závažnými infekčnými chorobami, nikdy nenapadlo, že to niekedy mohlo dotknúť aj moja rodina. Ale v marci 2016 sa ukázalo, že moja matka (mimochodom je 77 rokov) má hepatitídu C (1 genotyp). A dozvedeli sme sa o tom úplne náhodou, keď sa obrátila na lekára s bežnou boľou. Ako zvyčajne - veľa testov, kde vyšlo vysoké pomery ALAT a ASAT, stále viac a viac. len šok. Chcem poznamenať, že moja matka nikdy nemala zlé návyky a viedla zdravý životný štýl. Osobne pre mňa to bol presne šok, a nie samotná choroba v princípe. Lekári vyjadrili nerealistické množstvo, ktoré budeme potrebovať na jej liečbu. Mama dala ruky s tým, že aj tak žil, a ja som začal surfovať po internete. Do tej doby, kedy som narazil na tomto webe a našiel telefónne číslo poradcu Irene, už som vedel, že všetko, alebo takmer všetko, o hepatitídy C. V tom čase tam bola reálna možnosť získať sofosbuvir a daklatasvir v Egypte, ale nie je jednoduché, ale bezpečne, buď cez internet skôr rýchlo, ale desivé. Vytočil číslo nájdené, hovoril s Irinou. Nechcem povedať, že moje pochybnosti o nákupe drogy prostredníctvom internetu sa okamžite rozptýlili. Nie, nie. Ale platobné podmienky mi vyhovovali a dodacia lehota bola príjemne prekvapená. V mojom prípade bola zásielka cez kuriér. Otvoril som ho a starostlivo preskúmal obsah obalu. A až potom som zaplatil. A celú tú dobu bola Irina so mnou v kontakte, dokonca neskôr. 15. augusta 2016 moja matka začala užívať sofa + dac, za dva týždne RNA kvantitatívne - nenájdené! Mesiac po začiatku recepcie, kvalitný - to nebolo nájdené! AlAt - 17, ASAT - 12! Šťastie. Stále ešte niekedy zavolám Irine a ona je vždy v kontakte! Ďakujeme za účasť a reakciu.

Irina, Kemerovo

rokovania

Dobrý deň, šťastný nový rok

Veľkú vďaku vyjadrujem tým ľuďom, ktorí mi pomohli prekonať moje hrozné choroby

V marci roku 2015 sa môj stav bol veľmi plachevnym.Byl zistený vírus Hep C kompenzovaná tserrozomEto pre mňa v tej dobe znela veta TSERROZ pečeň

Lekári mi ponúkli ošetrenie nie 100%, Pegasys a Rebetol na 48 týždňov za 780 000 rubľov. plus vedľajšie účinky a nie je jasné, aký výsledok

Ďalšou cestou, ktorú som videl, som nevidil a už som musel súhlasiť. Zatiaľ čo som šetril peniaze na HTP, súčasne som narazil na internete pri hľadaní liečenia

Po krátkom vyhľadávaní som narazil na takéto tablety inhibítory Sofosbuvir a Daklatasvir, ktoré liečia 100% a bez pobokochek.

Od začiatku som sa tomu neveril a rozhodol som sa, že toto je ďalší internetový lohotron.Než by som študoval fóra na liečbu týchto piluliek a inhibítorov samotných. Rozhodne som sa rozhodol, že s nimi budem zaobchádzať len

Pri kontakte som narazil na Samíra, muža, ktorý mi mohol pomôcť kúpiť tieto pilulky.

Keďže na internete boli tie isté predávané oveľa drahšie, pochybnosti sa po korešpondencii a telefonickom rozhovore vyčerpali, čo bolo okamžite vyvolané

Ale úzkosť a pochybnosti v liečbe boli stále tam, neveril som v úplnú liečbu Keďže naši lekári nedali šancu na liečbu cervikózy a vôbec nepočuli o týchto tabletkách.

Po príchode piluliek, trochu ľahšie, bol nádech

Známy profesor poskytol odporúčania pre užívanie Rebetolu a monitorovanie analýz.Pre liečbu mu nemohol ručiť a vzal som ho na vlastnú hrozbu, pretože som nevidil výstup iného

Po týždni prijímanie sofosbuvir Daklatasvir + a bolesti a Rebetol opustil ustalostUluchshilsya spánok, chuť do jedla, chuť cítiť ľudskú vernulis.Nachal

Po 2 týždňoch od obdržania odovzdané rozbory krvi (generál, biochémia).Tyazhelo veriť v to, čo som uvidelALT umiestniť 380 zostúpil až 16, je to len miesto chudoAST 168 20YA bol šťastný ako dieťa, ktorý videl svojich rodičov po dlhom odlúčení

Po trojtýždňovej liečbe som RNA podala hepatitídu S. Keď som videl negatívnu mínus, bol som v siedmom nebi kvôli šťastiu, jednoducho som tomu neveril, bol to zázrak

Moja vojna s hepotitídou C zvíťazila

A ďakujem vám, drahá, že ste ma zachránili a vrátili ste sa do normálneho života. Ja a moja rodina vám veľmi vďačí.

Sofosbuvir a Daklatasvir zachránili pred hepatitídou C

Súbor Norm Analyzes.pdf PDF súbor, 82 KB

Súbor Minus virus.pdf PDF súbor, 75 KB

Vyjadrujem veľkú vďaku, mal som prvý genotyp odišiel za 1 mesiac, žiadne pobockocs, samotná droga práca bola liečená aplikujem moje testy

Dobrý deň, všetkým ďakujem Samirovi a jeho chlapcom, ktorí pomohli pri kúpe drog. Bez problémov kuriéri doručili liek tam, kde súhlasili. Po 15 dňoch užívania liekov vírusová záťaž značne klesla, všetko funguje a existuje každá šanca na zotavenie. Neskôr uvediem výsledky testov. Ešte raz vám ďakujem za šancu na zotavenie.

Bežná kontrola na klinike. (potrebujete pracovať). nikto ani nepociťoval, že by mi ukázali moje testy. Zistila sa hepatitída C. bolo to veľmi strašidelné, lekár odporúčal vyskúšať generiká, povedal, že je to jediné účinné liečenie doteraz, na fórach na recenzie vyliečili všetkých, ktorí ich vzali.

Riskoval a kúpil alebo kúpil, začal prijímať a čo si myslíte? Prvý týždeň a vírusová záťaž klesla 2 krát, trvalo to ďalšie tri týždne a Uraaa som sa ho zbavil. viete, zbavil sa. Prečítajte si písmená OTRICA TELLEBNYY)))). Odporúčam to všetkým, snažte sa a nemusíte sa pokaziť.

Dobrý deň, volám sa Damir chorých s hepatitídou (c) už 11let.Nachinal s interferonovskoy terapiou bol nútený vzdať sa po mesiaci, pretože banda pobochek.Rovno o mesiac neskôr začal vziať Soft + Dak.Na deň 29 prešiel skúškami, a potom som bol ohromený analýzy boli otritsatelnyyOchen vďaka vám, Teraz som presvedčený, že svet nie je bez ľúbostných ľudí

Nina, s tebou absolútne súhlasím. Vďaka ľuďom, za ich prácu a takéto miesto. Teraz existujú informácie a príležitosť na distribúciu pacientom, ktorí potrebujú liečbu, najmä pre tých, ktorým nebola pomôcť ribavirín a pegylovaný interferón. Okrem toho je táto schéma ťažká a mnohí ju netolerujú. Znova chcem poďakovať ľuďom za príležitosť, aby sa s nimi zaobchádzali iní ľudia.

Pozdravte VŠETKO Ďakujem za lieky, po 30 dňoch HTP, Sof-ir. Duck-sup. vírus s prvým genotypom. zaťaženie 1000000. NIE DETEKT AST 23 a ALT 33 ĎAKUJEME

ahoj Môj priateľ hepatitídy C. Na konci roka 2015 a objednal liek sofosbuvir Daklatasvir z Indie. Peniaze boli prevedené a lieky sa objavili. Radosť neexistovala žiadna hranica. Do 3 mesiacov podstúpila liečbu. Výkon bol super, tzv. Negatívny. A šesť týždňov po liečbe (dva týždne skôr testy ukázali, hepatitídy C pozitívne! Čo mám robiť? Máme len náhodou vidieť, že ľudia bez obáv vyskúšať objednať lieky prostredníctvom niektorých fórach, obskurní ľudia žijú a pracujú v Indii. Ceny sú určite prekvapujúce. Jar patentovaný lieky v Európe stojí za 8000evro! Áno, sú generické lieky vydané na základe licencie a cena je oveľa nižšia. sme hovorili s doktorom z Moskvy, kde vysvetlil nám, že teraz veľa falšovaných generík sami, čo stálo cent, a spočiatku ako d Akcia, ale potom tzv prielom! V tomto prípade, povedal, ako dlho, ako môžete ešte počkať. A kto má ťažkú ​​formu? Čo perelechivatsya? Doktor hovoril, že nie sme prví, že existujú ľudia, ktorí majú hepatitídy B je späť! A hlavne preto, že falošných liekov ! Buďte opatrní! lakomec dvakrát platí, rovnako ako my! Ak má niekto informácie, čo máte robiť, prosím podeľte. Ďakujem.

Téma číslo 1524822, Medicína. odpovede: 58. Zobrazenie výpisu: 4051

[anonymous 73204 ] 26. marca 12:36. aktualizované: 11 júla 11:26 »2 3

Aromasveca 6 ks.

Masér pre tvár Gezatone Minilift m808

Čistiaca jednotka tváre Gezatone AMG188

Slnečné okuliare CHLOÉ mod. CE 117 766

Slnečné okuliare CHLOÉ mod. CE 702 038

Zdroj: http: //xn--9sbdjsbb2bdazgc3al2q.xn--p1ai/reviews, http://vk.com/topic-95245562_33452066, http://forum.sakh.com/?sub=1524822

Zatiaľ žiadne komentáre!

Vybrané články

Pneumónia a zápal pľúc

Pľúcny zápal a pneumóniu Pneumónia Rozdiel = pokračovanie.

Oko trčí, že pre chorobu môže byť

Kronika svetových udalostí Horúca ďalšia.

Tablety z bolesti hlavy každý deň

Kronika svetových udalostí Horúce správy z celej planéty.

Najlepšie články

Nové články

Nosová kongescia u trojmesačného dieťaťa

Domáce zdravie detí Nosné kongescie u dieťaťa, ktoré dojčia nosom Nosové kongescie u dojčaťa Vdychovaný nos v dojčatom dieťati nie je

Nosové kongescie u dieťaťa, ako liečiť Komarovského

nosová kongescia u dieťaťa bez soma Komarovsky Sloboda alebo nachladnutie u detí je najčastejšie spôsobené troma hlavnými príčinami: vírusmi, baktériami alebo alergiami. Medzi

Nosová kongescia v adenoidoch

Dobré popoludnie. Chcel som vedieť o adenoidoch. Anka má problém, dýcha si neustále, zima

Nosová kongescia u dieťaťa za 1 5 rokov

Dieťa po spánku má upchatý nos Chronické choroby: neuvedené Ahoj. Pre dieťa vo veku 1,9 rokov dalo adenoidy 2 stupňov (do 1,5 roka), nemajú

Fórum Hepatitída C, hepatitída B, HIV, onkológia
Indické lieky generík

(Výmena informácií, skúsenosti, vedomosti, komunikácia)

Kto, kde a ako získal generiká z hepatitídy C?

Kto, kde a ako získal generiká z hepatitídy C?

Vaša správa Alpengold »9. mája 2017, 09:16

Re: Kto, kde a ako získal generiká z hepatitídy C?

Vaša správa Matoshka »10. mája 2017, 09:25

Vaša správa Ginza »12. mája 2017, 15:32

Liečba hepatitídy s indickými drogami

Liečba hepatitídy je proces, ktorý je potrebný na normálne fungovanie pečene, ale nie všetky zavedené vírusy sa môžu odstrániť bežnou taktikou liečby zápalu pečene.

Až donedávna neexistovala úspešná metóda liečenia hepatitídy C, jedného z najnebezpečnejších typov ochorení prenášaných krvou infikovanej osoby alebo perinatálne z matky na plod.

Vírus s hematogénnym prenosom postihuje každú osobu, ktorá prichádza do styku s kontaminovanými osobnými hygienickými pomôckami, lekárskymi nástrojmi, niekedy dokonca aj so sexuálnymi činmi.

Pred niekoľkými rokmi bolo jediným liečením interferón, ktorého úspech bol 50% diagnostikovaných prípadov.

Vytvorenie novej línie drog sa úspešne podarilo zaoberať sa nebezpečným vírusom, ale náklady na liečbu sú mimo kapsy väčšiny svetovej populácie.

Generics ako účinná metóda liečby

Na začiatku tohto storočia boli v USA vyvinuté skutočne účinné lieky proti hepatitíde C.

Prvý z nich - liek Sowaldi, vyžaduje viac ako 80 tabliet, ktoré sú určené na terapiu po dobu 3 mesiacov.

Náklady na tento kurz, v závislosti od závažnosti stavu pacienta a stupňa vývoja patológie, môže byť asi 150 tisíc dolárov.

Tento liek je určený pre pacientov. ktorý má významné prostriedky, ktoré si priemerná osoba nemôže dovoliť.

Ak vezmeme do úvahy, že v kategórii rizika vírusových chorôb sa pádu alkoholikov, narkomanov, staršie osoby a deti, tých, ktorí sú už infikovaní vírusom hepatitídy B a ďalších ľudí s AIDS, je jasné, prečo tak samozrejme dáva život, nie je k dispozícii pre väčšinu z nich.

Indické lieky, ktorých prepustenie zriadili farmaceutovia krajiny - je presnou kópiou drahého pôvodného lieku, ktorého prepustenie je usporiadané tak, aby zachránilo ľudský život.

Podľa názoru odborných lekárov majú veľa nepopierateľných výhod:

  • majú účinný účinok na vírus v akomkoľvek stave pacienta, aj keď už je spoľahlivo diagnostikovaná cirhóza;
  • vyrobená kópia úplne zodpovedá originálu a obsahuje potrebný pomer užitočných a pomocných komponentov;
  • Indické JC sa začínajú vyrábať po uplynutí platnosti licencie v krajine-priekopníkmi a priemyselná výroba môže byť upravená až po povolení majiteľa patentu;
  • účinok liečivého prípravku je zameraný priamo na vírus žijúci v tele pacienta a nespôsobuje prakticky žiadne vedľajšie účinky;
  • tabletová forma pomáha predchádzať dysregulácii a zabraňuje nadmernému príjmu liečiva;
  • po prvom skúšobnom lieku bola v Spojených štátoch výrazne znížená potreba obdobia užívania, a preto sa náklady na liečbu znížili a stali sa dostupnejšie.

Indické generické lieky vyrába niekoľko najväčších farmaceutických spoločností v krajine a výroba sa vykonáva so súhlasom držiteľov patentov.

Prvý, rovnako ako krajina-objaviteľ, začal vyrábať Sowaldi, ktorý v Indii získal priemyselný názov Sofosbuvir (Sowaldi).

Napriek povoleniu predávať takéto lieky z hepatitídy C v 91 krajinách držitelia patentov zakázali dovoz do Ruska a Ukrajiny.

Špecifickosť liečby tohto typu zápalu pečene vírusového pôvodu spočíva v potrebe farmakoterapie v akútnom štádiu, v ktorom je liečba zaručená.

Tradičné lieky sú v chronickom priebehu bezmocné a môžu len zlepšiť podmienky prežitia, ale nie zachrániť pacienta.

Spôsoby akvizície a nedostatky liekov

Výrobcovia liekov v Spojených štátoch stratili svoje práva 12 rokov po objavení drogy (ako je to v prípade existujúceho práva USA).

Povolenie na uvoľnenie generík bolo získané v mnohých krajinách Ázie, vrátane Bangladéša, Vietnamu a Nepálu.

Pre dohodu obidvoch strán je ekonomicky prospešné, čo zabezpečuje úpravu existujúceho obchodného názvu, ale zachovanie všetkých komponentov a ich správny pomer.

Indické generiká sa nepredávajú v žiadnej z krajín SNŠ, pod nadmernou zámienkou, že sa nenachádzajú na zozname krajín s nízkou úrovňou hospodárskeho rozvoja.

Pacienti s vírusom hepatitídy C sa preto musia uchýliť k ďalším trikom, aby získali záchrannú liečbu zo smrteľnej choroby.

Ale také spôsoby, ako získať potrebný liek. napriek tomu sú k dispozícii aj pacienti na území Ruska a iných krajín SNŠ:

  • nákup prostredníctvom online obchodov (virtuálnych lekární), ktoré majú dohodu s produkujúcou krajinou;
  • akvizícia nie je úplne legálna prostredníctvom malých veľkoobchodných sprostredkovateľov;
  • výlet do Indie v lekárskom programe cestovného ruchu, alebo na iné účely, (ale pre nákup týchto liekov by vyžadovalo nielen lekársky predpis a overenú kópiu formulára, vyrobený v Indii v angličtine);
  • zriadenie kontaktu so zástupcom výrobcu, ktoré sa nachádza na území Ruska.

Každý spôsob nákupu indických liekov, aby čo najskôr začali liečbu, sú určité riziká.

Nikto nemôže zaručiť, že pacient kúpi skutočný liek, a to aj vtedy, ak sú prezentované všetky farebné certifikáty.

Nákup na preddavok je tiež vynikajúcou príležitosťou pre aktivity podvodníkov a zasielanie dobierky zvyšuje náklady na lieky v značnej výške.

Niekedy je to niekoľko tisíc rubľov, ktoré pacient jednoducho nemá. Od včasného začatia užívania liekov závisí zotavenie pacienta, ale situácia s indickými drogami vo veciach rýchlej a bezpečnej akvizície sa nezmenila.

Najbežnejšie riziká generík

Každý, kto bol liečený drogami tohto druhu, by mal dôkladne preskúmať nielen existujúce možnosti, ale aj zložky komponentov, hoci pre mnohých zohrávajú hlavnú úlohu cena.

Riziko, že užívate lieky a robíte ich včas, zanecháva vždy pozitívnu spätnú väzbu.

Avšak v charakteristikách potrebných na začiatok liečba nie je vždy a všetko je spoľahlivo opísané:

  • často sa to spomína. že lieky boli testované klinickými skúškami, hoci nikto vyšetroval indické produkty a testovali sa len americké analógy;
  • Niektoré generík, ako Daklatasvir sú účinné, ak užíva v kombinácii s sofosbuvir (samostatne Daklatasvir je relatívne lacná, od 5 do 10 tisíc. Rub., Ale komplex je možné kúpiť nie menej ako 70 tisíc. Rub). ;
  • pokiaľ ide o liečbu detí. dodávatelia tvrdia, že finančné prostriedky sú bezpečné, hoci v mnohých krajinách nie sú deti mladšie ako 18 rokov, pretože v detstve neboli klinické štúdie;
  • Harvoni liek predpísaný a tvoril cirhózu, všímať si jeho pozitívny vplyv na tele, ale v tomto stave nie je liek, ale len prostriedkom na zlepšenie životných podmienok počas zostávajúcej doby životnosti (nejedná sa o lacný potešenie: 28 tabliet stojí asi 15.000 rubľov..);
  • je potrebné poznať genotyp prítomného vírusu u pacienta a získať vhodné prostriedky, ktoré dokážu zvládnuť práve tento genotyp.

Pre porovnanie: liek Geptrong vyrába domácich výrobcov predať až 5 tisíc na balenie fľaštičiek, a jeho účinnosť v liečbe vírusu A, B a C boli podporované 214 ľudí z 260 respondentov..

Heptrogín je prostriedok na intravenóznu infúziu, ktorý tiež nie je k dispozícii na voľný predaj, ale so silnou túžbou sa dá nájsť v samostatných lekárňach.

Nedávno bol Cyclomedon registrovaný v Kazachstane, umiestnený ako vylepšená verzia ruského lekárstva.

Nie je to tak, že indické generiká sú lacnejšie ako americké generické drogy, alebo dokonca dva. ale v tom, že ľudia zo skupiny ohrozených výskytom hepatitídy C nemajú vždy možnosť nakupovať drahé drogy aj v Indii.

Najznámejšie varianty indických generík

Lieky. ktoré je možné zakúpiť od ruských zástupcov - najbežnejších a najlacnejších, ale zjavne nie najúčinnejších.

Ak podstúpite liečbu v Indii, ukáže sa, že nie všetky kliniky pracujú s týmito finančnými prostriedkami, argumentujúc tým, že tento nedostatok praktických skúseností (koniec koncov, výroba drog v indických liekoch začala len pred niekoľkými rokmi).

K dnešnému dňu si môžete kúpiť len niekoľko produktov, ktoré sú vyrábané pod modifikovanými názvami alebo pod novým, komerčným, s deformovaným americkým originálom:

  1. Harvoni, ktoré môžu byť predávané pod názvami Ledifos, Hepsinat LP, Mihep Lvir, Heptsvir-L (v závislosti na spoločnosti, ktorá získala práva k uvoľneniu liečiva). Lediphos je uznaný príslušnými regulačnými indikátormi a pozostáva z určitého percenta lepidaviru a sophosbuviru. Spôsoby získania generického lieku sú rovnaké - kuriér, doručenie, výlet do Indie a sprostredkovatelia. Ukazuje sa, že v Indii je nielen ťažké získať (nutné objednať v pravom sumy), a prezentovať, navyše k predpisovaní a notársky overenú kópiu, a to aj laboratórne forme s krvný test. Približná hodnota v rubľoch - od roku 18500 - Ladifos a od roku 19500 - Hepsinat LP.
  2. Daklinza (alebo Daklatasvir, Natdak) - americký generický protivírusový liek proti hepatitíde C odolné účinku v kombinácii s sofosbuvir. Cena 28 tabliet Natdaka s DAV Daklatasvir -. Asi 7600 rubľov, ale požadovaný počet zdravotníckych pomôcok určuje stav pacienta a fázy, v ktorej je toto ochorenie.
  3. Sofosbuvir Heptsvir (alebo Hepsvir) Hepsinat, Sovihep, Resof, Virsa, Mihep - všetky kópie základného lieku, s určitými nuansami použitia).

Najdrahší z nich je Resof, pretože je absolútne licencovaným analógom amerického zariadenia.

Môže sa však použiť aj ako monoaktívny liek. Pred tým. ako objednať a kúpiť lieky, musíte sa uistiť o spoľahlivosti dodávateľa a dostupnosti dokumentov potvrdzujúcich kvalitu tovaru.

Tisícky ľudí sa každodenne stali obeťami podvodníkov, ktorí predávali falzifikáty alebo lieky, ktoré vypršali, vydělávali na horách a nešťastia iných.

Pri objednávaní cez internet je hlavnou požiadavkou existencia zmluvy s oficiálnym dodávateľom, je to spoľahlivá záruka pravosti nadobudnutých finančných prostriedkov.

Recenzie a upozornenia

Na internete existuje množstvo recenzií týkajúcich sa akcie indických generik, a ak ich chcete nájsť na stránkach YouTube.

Reklama je však vždy trochu zaujatá, najmä keď pochádza od výrobcu alebo distribútora drogy.

Preto pred objednaním lieku je potrebné konzultovať s virológom a hepatológom.

Prvý pomôže určiť typ vírusu, druhý - so stupňom poškodenia pečene. Ide o dôležité ukazovatele na určenie požadovanej rozmanitosti lieku.

Nemali by ste sa ponáhľať s akvizíciou v prvom zdroji, je lepšie porovnať ceny a nájsť najlepšiu voľbu pre požadovanú hodnotu.

Vo všeobecnosti, odpovede lekárov aj pacientov nie sú ani priaznivé, ale skôr. nadšená povaha.

Mnohí z tých, ktorí dokončili predpísaný priebeh liečby, zaznamenajú úplné zmiznutie vírusu v krvi, reliéf po prvom týždni prijatia.

Malé vedľajšie účinky vo forme nevoľnosti, bolesti hlavy a závraty môžu byť spôsobené subklinickým obrazom vývoja ochorenia v tele jednotlivého pacienta.

Ale v každom prípade, zotavenie sa so sprievodným nepríjemným pocitom je oveľa lepšie ako ochorenie, pri ktorom sa stav neustále zhoršuje.

Ak existuje aspoň jedna šanca zo stovky, stojí to za to.

Všetko o výhodách a škodách generík

Čo sú generiká?

Čím vážnejšie a nebezpečnejšie pre zdravie človeka je choroba, tým drahšie sú moderné vysoko účinné lieky, ktoré musia byť použité pre chorého s náležitou liečbou zodpovedajúceho závažného ochorenia. Toto je všeobecne známe a nevyžaduje žiadne dôkazy.

Tak, generické (odvodené od Eng. Generic drogy), alebo kópiu, je lacná analóg originálneho lieku, privádzaný na realizáciu siete lekární podľa osobitného medzinárodného nechráneného názvu alebo na základe oficiálne patentovanú ochrannou známkou líši od pôvodných (brand) názvy lieku. To znamená, že známa pôvodnej značky liek s názvom "Famotidín" - takzvané blokátor H-2 receptory histamínu, ktoré určia pacientom gastroenterológ pre zníženie sekrécie žalúdočných žliaz v komplexnej liečbe žalúdočných vredov a / alebo dvanástnika 12. Oveľa lacnejšie ako originálne kópie lieku (generické) vyrábať a dodávať do siete lekární pod obchodným názvom "Kvamatel".

Generika z Indie a Egypta v liečbe hepatitídy C

Ak je pacient trpí, napríklad tak zákerné a nebezpečné ochorenia ako chronickú hepatitídu C, prijme rozhodnutie začať liečbu skôr, než sa dostanú na výber z nákupu konkrétny liek. Môžete prísť do lekárne a kúpiť úplne voľne úradne registrované a schválené na použitie v Ruskej federácii moderných inovatívnych liekov pre liečbu hepatitídy C bezinterferonovogo napr Vikeyra Potom či Daklinza a Sunvepra. Tieto lieky sú, samozrejme, veľmi drahé, ale vyrábajú sa v prísnom súlade s pôvodnou výrobnou technológiou vo farmaceutických závodoch a továrňach.

Generiky sú nebezpečné
pre zdravie - v Rusku sú už dva smrteľné prípady!

Zároveň sa na internete nájdete ktorá nie je registrovaná a nie sú schválené pre použitie v Rusku je oveľa lacnejšie liek kópie dát, ktoré sú vyrábané v Indii, Egypte, Číne, Hongkongu a dokonca aj Bangladéši a sú nazývané generické (obr. 1).

Obr. 1. Koľko rodí

Je nemožné, aby na vedomie skutočnosť, že nie je oficiálne registrovaných a ešte neobdržal povolenie na použitie v Ruskej federácii, početné kópie antivirotík - generiká sofosbuvir a daklatasvira z Egypta, Indie, Číny a Hong Kong, ktorý mnohí pacienti získať na svoje vlastné riziko a začať bez konzultácia s lekárom, aby sa nekontrolovateľne do rôznych režimov bezinterferonovyh liečbe hepatitídy C, a to aj pre liečbu HCV spojené s cirhózou pečene, ale iba na prvý pohľad zdá sovy Neškodné a neškodné tablety. V skutočnosti generík nie sú registrované v Rusku môže byť reálne nebezpečenstvo pre zdravie svojho ľudského hostiteľa (Obr. 2).

Obr. 2. Generiká môžu byť zdraviu nebezpečné

V súčasnej dobe, kópie takých známych a vysoko účinných liekov, ako je sofosbuvir, daklatasvir asunaprevir a, ak je to žiaduce, možno nájsť pomerne zatiaľ kúpiť v Petrohrade, nielen na internete, ale aj v niektorých neštátnych lekárňach a bez lekárskeho predpisu. Vážnemu poškodeniu zdravia pacienta, ktorý, bohužiaľ, môže byť potiahnutá nekontrolované príjem ekonomika Egyptian alebo indický generický môžu následne vyžadovať značné peňažné náklady na liečbu komplikácií. A otázka ublíženia na zdraví v tomto prípade nie je použitá pre celú radu "kvalitatívne" podzemná falšovania originálnych liekov, pretože to je zákonom zakázané, a považuje to za generík, čo v našej krajine neprešiel príslušnú registráciu a úradné postupy nie sú povolené na použitie v klinickej praxi u ľudí.

Tiež v žiadnom prípade nesmieme zabúdať, že skutočné klinické účinnosti generík antivirotiká na liečbu HCV infekcie doposiaľ nebola definitívne stanovená. Táto otázka ostáva predmetom rozsiahlej diskusie a naďalej spôsobuje rozhorčenie diskusií medzi lekármi a pacientmi vo všetkých krajinách sveta vrátane Ruska. K dnešnému dňu existujú prípady, až po následný vznik rezistentných kmeňov na liečbu vírusu antivírusovej hepatitídy C v Rusku u tých pacientov, ktorí sú sami o sebe (a niekedy aj na radu lekárov!) Vzal na neoprávnené použitie generických liekov a sofosbuvir daklatasvir.

Generics - kópie pôvodných liekov v Petrohrade - generiká na cirhózu sú obzvlášť nebezpečné

Moderné a lacné generiká v Petrohrade sú kompletné a presné kópie pôvodných liekov, pre ktoré uplynula doba patentovej ochrany. Vo svojej podstate, môže byť také kópie tzv absolútny analóg pôvodné lieky, ako generické lieky sú totožné s pôvodnou chemické zloženie a vyrábané v presne rovnakej dávkovej forme. Teda, v prípade, že pôvodný uvoľňovanie liečiva, napríklad vo forme vodnej alebo olejovej roztoky pre príjem, potom generické rovnakým spôsobom, v prípade, že pôvodná je rozpustný tabliet pre orálne použitie, potom všeobecný bude realizovaný vo forme tabliet, je množstvo účinná zložka v zložení generických tabliet bude úplne v súlade s chemickým zložením tabliet pôvodného prípravku. Zdá sa, že všetko je v poriadku a všetko sa hodí. Ale okrem dôvodné pochybnosti, pokiaľ ide o skutočné klinickej účinnosti non-pravých výrobkov v posledných rokoch stále viac a viac informácií ukázalo, že neprešli postup oficiálnej registrácie a nie je schválený pre použitie v ruskej generiká nesú určité riziko pre zdravie svojho ľudského hostiteľa.

V súčasnej dobe v Rusku účte po dobu dvoch smrteľných prípadov, je v priamom vzťahu k prijímaniu neautorizovaných generík. Niekoľko pacientov, z ktorých väčšina boli diagnostikované s cirhózou pečene v hepatitídy C a ktoré začali brať neregistrovaných kópie antivírusové lieky, krátko po štarte všeobecný, ktorý neprešiel potrebnú chemikáliu a toxikologické odbornosť potrebná núdzové hospitalizácia na jednotke intenzívnej starostlivosti, pretože s ktorým vytvoril alebo zhoršiť akútnu pečeňovej insuficiencie a hrozí srdcové arytmie a vedenie. To všetko sprevádzalo primerané následné nákladné a dlhodobé liečenie v nemocnici.

Každý vie veľmi dobre, že v Petrohrade možno generiká nájsť a kúpiť bez veľkých ťažkostí, pretože prakticky v každej súkromnej lekárni sú vždy kópie mnohých originálnych liekov. Ale stojí za to ich kúpiť, ak existuje aj ten najmenší výber? Každý by mal na túto otázku odpovedať nezávisle.

Výsledky liečby generickými sophosbuvira a daklatasvira - skutočná účinnosť rôznych generík, recenzií a otázok od pacientov

V poslednej dobe sa klinika EXCLUSIVE začal liečiť viac a viac pacientov sa pýtať v podstate dvoma identickými otázku: "Čo mám robiť ďalej a ako sa má liečiť, keby som nepomohol generík a vírusu hepatitídy C krátko po obdržaní generík znovu určenej krv? "a" Čo mám robiť, ak je vírus hepatitídy C stále rozpoznaný v krvi na pozadí užívania generických liekov? ".

Príklad č. 1 -

Pacient 39 rokov, genotyp HCV 2, F4 krok fibróza, cirhóza funkčné trieda Child-B (7 na stupnici Child-Pugh vyhodnotenie závažnosti cirhózy pečene). Lekár predpísal 12-týždňový cyklus liečby neinterferónmi v režime Sofosbuvir + Daklatasvir.

Obr. 1-3. Obrázky krabičiek a pohárov s generikami, ktoré pacient prijal

Obr. 4-6. Výsledky vyšetrenia pacienta pred začiatkom užívania generických liekov

Obr. 7. Úroveň vírusovej záťaže bezprostredne po 12 týždňoch užívania generických liekov - krv určuje vírus hepatitídy C

Obr. 8. Výsledky biochemického vyšetrenia ihneď po 12 týždňoch užívania generických liekov

Obr. 9. Výsledky biochemického vyšetrenia 1 mesiac po ukončení príjmu generik

Obr. 10. Výsledky biochemického vyšetrenia 2 mesiace po ukončení príjmu generik

Obr. 11. Výsledky biochemického vyšetrenia 3 mesiace po ukončení príjmu generik

Obr. 12. Výsledky biochemického vyšetrenia 4 mesiace po ukončení príjmu generik

Sofosbuvir generický z Indie, Egypta, Číny a Hong Kongu

Zoberme si ako príklad mnoho známych indickej, čínskej a egyptskej sofosbuvir generického lieku (viz. Obr. 3), ktoré vytvárajú pri farmaceutických rastlín na trh v Indii, Číne, Egypte a Hong Kong. Ako je známe, je odporúčané pôvodný vírusový inhibítor polymerázy NS5B sofosbuvir prípravku pre použitie v kompozícii podľa moderných obvodov bezinterferonovyh liečba chronickej hepatitídy C. Tento prípravok je zvlášť účinné pri liečbe HCV genotypu 3, vrátane pacientov s štádiu cirhózou ochorenia (cirhóza pečene), v tomto poradí, počas 12 alebo 24 týždňov. V súčasnej dobe známe, nie menej ako 10 rôznych variantov ekonomika indickej, čínskej a egyptská generic sofosbuvir, každý výrobca tvrdí, že jeho výroba je veľmi efektívny a kvalitatívne.

Obr. 3. Takže balenia rôznych generík lieku Sofosbuvir (GRATEZIANO, MPIViropack)

Než sa dostanem k predaju v lekárni sieti nepôvodným každý generický liek sofosbuvir nutne musí prejsť dlhým a prísnym preskúmanie, ako aj celý rad špeciálnych toxikologických a farmakologických skúšok a skúšok. Nezabudnite, že plánovanie a implementácia takýchto klinických štúdií o účinnosti, bezpečnosti a možných liekových interakciách generiká, ktoré stoja za spoločnosťami - vývojármi originálnych liekov, je veľmi nákladné. Je to fakt v prípade neexistencie výrobcom generických relevantné značné výdavky pre rozvoj vedy, klinické štúdie, vyhodnotenie účinnosti a bezpečnosti a úradných licenčných poplatkov do štátnej pokladnice vzhľadom k nízkym nákladom kópií originálnych liekov.

Obr. 4. To je presne rovnaký vzhľad plastové fľaše piluliek generické daklatasvira (horný riadok, vľavo) a sofosbuvir (horný rad, vpravo), z Hong Kong - bude schopný nájsť "hlavné" v tom rozdiel?

Lacná indická a čínska generická daklatasvíra

Indické, egyptské a čínske generické prípravky daklenza, rovnako ako generického lieku sofosbuvir, doteraz neprešiel potrebnú postup zápisu v Ruskej federácii, a preto nie sú schválené pre použitie v klinickej praxi na liečbu pacientov s chronickou hepatitídou C. Aj cez toto veľa kópií daklatasvir droga vyrába v farmaceutických továrňach v Indii, Egypt, Čína a Hongkong (obrázok 3), môžete, bohužiaľ, ľahko nájsť a kúpiť v Petrohrade. Niektorí pacienti bez predchádzajúcej konzultácie s lekárom hepatológom na vlastné nebezpečenstvo začne sám si naordinovať liečbu, nevediac, že ​​ďalšie chemické látky, ktoré sú obsiahnuté v iných ako pôvodných formulácií môže mať nepriaznivý vplyv na bunky a tkanivá, a to nielen v pečeni, ale aj ďalších vnútorných orgánoch,

Nedokončená úradná registrácia, preskúmanie a overovanie v Rusku, kópia farmaceutického produktu, ktorá sa predáva na predaj mimovládnym obchodným reťazcom, môže spôsobiť vážne škody na zdraví. Príjem generické riziká spočíva v tom, že aj v prípade, že to potrebné prenos a presne definované toxikologických a farmaceutický výskum, nikto nemôže zaručiť stopercentnú podobnosti medzi pôvodnými a non-originálne tablet z hľadiska ich chemického zloženia. Stáva sa, že je jednoducho nemožné určiť niektoré dôležité fyzikálno-chemické a farmakologické vlastnosti generického lieku. Z tohto dôvodu môže byť široko inzerovaná generická daklatasvira úplne neúčinná a pri jej prijatí sa pacientovi jednoducho nebude vyliečiť, ale tiež stráca čas. Preto predtým, ako pôjdete do lekárne na kópiu lieku daklatasvir, premýšľajte nad tým, čo môže skončiť.

Recenzia Hepcinat

Geptsinat LP v hodnotení a odporúčaní pacientov a lekárov: hepatitída C shansovNe opustil už dávno, pacienti s vírusovou hepatitídou C (HCV) šancu získať späť - na farmakologickom trhu aktívne bolo objavovať moderné lieky, ktoré vykazujú vynikajúcu re..

Ako získať víťaza z boja proti vírusu hepatitídy C: recenzie tých, ktorí to urobili Čo viete o vírusovej hepatitíde C (HCV)? Prakticky nič - pre väčšinu je to abstraktný hororový príbeh, ktorý podľa nich nemá s nimi nič spoločné. Ale problém je blízko, a ona..

Čo hovoria pacienti a lekári o indickom generickom Daklakhepe Teraz je pre mnohých ľudí infikovaných vírusom hepatitídy C skutočná nádej na zotavenie. Len v poslednom čase bolo jediným riešením problému liečba interferónom. Takéto liečenie hepatitídy C bolo..

Znalecké posudky, hepatológ lekárov a pacientov na generík TeravirOtzyvy o liečbe hepatitídy C s použitím interferónu terapia bola realizovaná v posledných rokoch, pacienti sú sťažnosti na vedľajšie účinky a ťažké intoxikácie. Výsledky aplikácie..

Ako poraziť hepatitídy C, HIV 1: inovatívny liečba indického dzhenerikamiOgromnoy problém pre lieky na celom svete po desaťročia zostala liečbu hepatitídy C - zákernou vírusové ochorenie, ktoré sa neustále rastúce armádu infikovaných ľudí a zabíja stovky tis..

Viread je univerzálny prostriedok v boji proti hepatitíde B a HIV-1 V rodine hepatitídy bol podtyp hepatitídy C izolovaný na samostatnú chorobu koncom 80. rokov minulého storočia. A odvtedy sa začali aktívne vyhľadávania na účinnú liečbu hepatitídy C. Na začiatku..

Všetky recenzie produktov Všetky recenzie produktov Všetky recenzie produktov Všetky recenzie produktov Všetky recenzie produktov...

Ako dať účinný boj proti vírusovej hepatitíde C: posúdenie pacientov o generickom heptcináte

Pre mnoho ľudí (a žijú na zemi niekoľko miliónov) s diagnózou hepatitídy C, liečbu tejto zákernej choroby je už dlho veľmi problematická. Po desaťročia lekárstvo ponúklo terapiu interferónom, ktorá podľa pacientov spôsobila hroznú intoxikáciu tela. Mnoho ľudí odmietol takúto liečbu, vysvetľovať svoje konanie tým, že dáva menej bolesti, než je liečba hepatitídy C. Podľa ich odpovedí vyplynulo, že droga spôsobuje bolesti hlavy, depresie, nespavosť. Ľudia dostali vlasy a kardiovaskulárne ochorenia sa zhoršili. Najcitlivejšie je však to, že výsledky použitia liečby interferónom boli nízke z hľadiska víťazstva nad chorobou - 40-50%.

Ako boli inovatívne drogy

Mnoho klientov o liečbu hepatitídy C interferónom a ribavirínom - je výkrik zúfalstva ľudí, ktorí majú výrazne zníženú úroveň života. Ich odmietnutie liečby ich odsúdilo na chronickú formu ochorenia s vážnymi následkami až na smrteľný výsledok. Ale s nástupom nových liekov v rokoch 2013-2014 sa situácia zmenila - čerstvé recenzie o modernej liečbe hepatitídy sú optimistickejšie. Platí to najmä pre Hepcinat, ktorého recenzie sú viac optimistické a pozitívne. Tento generický liek obsahuje vo svojom zložení účinnú látku Sofosbuvir. Prehľad prípravy Geptsinat tvrdí, že sa poskytuje až 90% víťazstvo nad vírusom hepatitídy B v prípade 1. genotype, 96% pre štvrtý genotyp, a 100% pre piatej a druhým genotypov. Pacienti dostali stabilnú virologickú odpoveď tela.

Lekári vysoko hodnotili účinnosť generík

Ak máte skúmať odporúčania popredných odborníkov a medzinárodných komisií na Geptsinate, ozajstnými lekári, čo v praxi použili ho a dostal vynikajúci výsledok, je jasné, prečo je tak v dopyte. Liek sa uvoľňuje vo forme tabliet, ktoré sa odporúčajú užívať súčasne na 1 kus denne. Zreteľné prehľady lieku Hepcinat pripomínajú, že je nemožné zvýšiť dávku nezávisle, dokonca aj vtedy, ak bol liek zmeškaný deň predtým. Mnohí kupujúci odporúčajú určité spoločnosti a stránky.

Hepzinat: pozitívna spätná väzba od lekárov a pacientov

Hepcinát a recenzie o liečbe drogou sú dôkazom, že vírus môže byť porazený. Primerané náklady indických generík ich sprístupnili väčšine infikovaných ľudí. Toto stanovisko zdieľajú profilujúci lekári, ktorí ho už skúsili na svojich pacientoch a získali vynikajúce výsledky. Vysoký rating bol poskytnutý aj na ministerstve zdravotníctva - ruskí predstavitelia umožnili jeho použitie ako súčasť komplexnej terapie.

Čo robiť pred vymenovaním

Hepcinat Natdac, ktorého recenzie je najlepším dôkazom jeho efektívnosti, predáva na špecializovaných stránkach obchodné spoločnosti, ktoré majú štátnu licenciu. Hepcinat, recenzie pacientov, o ktorých môžete čítať na fórach, je menovaný ošetrujúcim lekárom po starostlivom vyšetrení a poskytnutí testov. Pred určením liečby stanoví lekár mieru citlivosti imunitného systému, určí genotyp vírusu a zistí mieru poškodenia organizmu.

Hepcinat Natdac a Ribavirin, recenzie, ktoré sú najpozitívnejšie, prinášajú vynikajúci výsledok v tomto tandeme. Choroba ustúpi a relapsy nie sú možné. Pacienti sa vrátia k svojmu bývalému spôsobu života, často opúšťajú zlé návyky a dodržiavajú zdravú výživu, aby minimalizovali zaťaženie pečene.

RECENZIA

Vo februári, keď zubár našiel hepatitídu c. Šiel som k lekárovi, povedal som, že existujú indické generiká. Záruka je 95%. V Indii sa objednáva pomoc. Všetko príde, dokumenty, pokyny. Jediné boxy boli mierne pokrčené. Zavolal som stránku, dievča povedalo, že možno na pošte. Z Moskvy prichádza. Mesiac už pili, Sophosubir a daklatasvir, analýza je negatívna. ďalšie dve banky musia byť opité. ale už som nadšená touto správou. všetko zdravie a šťastie.

Hepatitída sa nenašla!

Na mňa by podnikanie malo až do druhej fázy fibrózy. Zvyčajná liečba mi nepomohla. Pomaly pomaly pred našimi očami. Manželia boli informovaní o indických tabletách, hovoria, že pomáhajú v 98% prípadov. O rodinnej rade sa rozhodol skúsiť. Hepatológ určil schému sof + dak (objednal celý kurz, takže o niečo lacnejšie). A môžem povedať, že to nie je interferón a ribavirín, počas liečby môžete bezpečne ísť do práce, pohoda je normálna. Zbavila som sa diagnózy za šesť mesiacov, dokonca aj ja tomu neverím.

Náhodne sa hepatitída c (genotyp 3a / c) našla v hrôze pri príprave na operáciu na kolennom kĺbe. Objednal som si kurz Lucisovel na 12 týždňov, v okamihu, keď som začal druhú nádobu. Dnes som dostal výsledok analýz (kvantitatívna PCR), NOT DETECTED. Neverím môjmu oči! Šťastie plné nohavice! Ďakujem veľmi pekne! Poslali sme liek v deň objednávky, ihneď, rýchlo, všetky dokumenty boli priložené.

Ďakujem moc všetkým, kto vynašiel liek na hepatitídu C a poďakovať obchod dnes, o tri mesiace neskôr som prišiel na negatívnu reakciu PCR ultrochuvstvitelny, nebol zistený žiadny vírus za záujem mám za mesiac po nástupe sofosbuvirai daklatosfira prešiel jednoduchou PCR na 60 jednotiek a už záporná odpoveď, liek funguje skvele, som pil zudis vziať tú odvážny a cena, ktorú majú najnižšiu, že je tiež veľmi pekný, vedľajšie účinky som sa nielen ľavom kolene trikrát a opuch tekutiny čerpanej, aj ochladiť hepatológ je vďaka preteky pada-vírus, takže to pôsobí na väzivové tkanivá, sú teraz všetky Super tri mesiace prešiel rýchlo, biochémie a klinická analýza veľkého všetko je v poriadku, ďakujem moc dievča poradcu Nastya a ľudia, ktorí otvorili obchod!

Dobrý čas dňa! Rozhodla som sa zanechať prehľad o Indii - pomoc. Ale začnem svojou prehistóriou. Naučila som sa o mojej hepatitíde náhodou v roku 2012. Pred liečbou som mal diagnostikovaný genotyp 3a, fibroscan F4. Zistila som, že moja choroba bola náhodou, v roku 2012 ma znervózňovala, nič nepomohlo. Môj terapeut dal smer k infekčným ochoreniam - ďalej prešiel testami - výsledky - hepatitídy C. ukazovatele 328 ALT, AST 142. Lekár ma odoslané na PCR, ultrazvuku a Fibroscan. Ultrazvuk vykazoval zvýšenie pečeň a sleziny, fibroscan - f4. Diagnóza je kompenzovaná cirhóza pečene. Bolo to krvný tlak, nie slová. Hľadal som dobrého hepatologa - našiel som to prostredníctvom priateľov. Okamžite si všimnem, že z interferónu som rýchlo odmietol, viem výsledok. Potom kolega z práce odporučil venovať pozornosť indickým drogám, hovoria, že niekto bol s nimi vyliečený. Neskôr som narazil na túto stránku, rozhodol som sa ju vziať, pretože každý deň som bol na účte...
Môj schéma je sophosbuvir + daklatasvir + rebetol. Po 4 týždňoch vykonania prvých testov: ALT a AST (14,5 a 19,7) sa vrátili do normálu, o týždeň neskôr prešli PCR kvalitatívne - negatívne. Chcem poznamenať, že počas liečby sa vyskytla bolesť svalov a kĺbov, krvácanie do nosa, telo prestane byť svrbenie. Ako to všetko ma naštvalo. teraz dúfam, že cirhóza bude ticho.
Z mínok - to je ťažká závislosť na lieku - moje telo reagovalo zle na predpísať - chcel som spať a chcel som spať. Ale som rád, že som riskoval a vyhral gep S. Špeciálne poďakovanie spoločnosti India-pomoc pre vašu spoluprácu!

Ahoj všetci! Objednávaný na tejto stránke sophosbuvir a daklatasvir od Natko, bol spokojný. Hneď som si všimol výhody - minimálne vedľajšie účinky, dostupnú cenu, po 6 mesiacoch kontroly PTSR - vírus nie je odhalený! Nevýhody: nie je patentovaný v Ruskej federácii, je potrebné sa dostať cez sprostredkovateľa (v mojom prípade som mal šťastie, pomôže Indii pomáhal o 100%), nemôžete kúpiť u lekára alebo v lekárni, osobitných podmienkach skladovania a teplote, ktorá nie je vhodná pre všetkých.
Stručne o samotnej terapii: po mesiaci trvania testov sa ukázala neprítomnosť HCV, ale prešiel som do konca, t. J. všetkých 12 týždňov. Pobochek hrozné-tam bol si všimol, že moje vlasy mu preriedili, ale nemôže, pretože tabliet, ale o šesť mesiacov neskôr, všetko sa vrátil do normálu. Pre kurz bol daný niekde pätnásť set dolárov. Parcel musel čakať, že ju priviedol do Ťumeň neskoro ((Počas liečby som bol letargický a depresii, môže byť, že je kvôli diéte a konštantných myšlienky o tejto chorobe. Viesť normálny život, riadi auto a beží ku mne tabliet na ceste. Teraz poriadku, AST a ALT normálne, ultrazvuk tiež ukázal, že je všetko v poriadku. chalani, nebojte sa vyskúšať nové metódy, pretože naozaj funguje. Ďakujem všetkým zamestnancom India-pomoc, ktorá nám pomôže obyčajných ľudí sa vysporiadať s HCV vo svojej vlasti,

Jeho syn sa liečil hepatitídou C podľa schémy cofosbwir + lepidasvir. Až doteraz nevie, kde získal túto infekciu za 25 rokov. Analýzy s hepatitídou boli zlé: ALT a AST boli niekoľkonásobne vyššie než normálne, prínos fibroskanu ukázal, že s pečeňou o to menej. Musím povedať - liečba pomohla NO..my zaznamenané závažné nežiaduce účinky: syn zožltnú z užívania tabletky, vlasy sa stal nejaký bezfarebný, krátky - stále sa cítil zle!. Ako sa ukázalo neskôr, pilulky sú vážne, takže dali takéto účinky. Zlepšenie sa vyskytlo niekedy v priebehu 2-3 týždňov od konca kurzu (predpísali sme 12 týždňov). Trpeli sme, ale stále sme vyhrali HCV - PCR - NEGATIVE. Chcem povedať jednu vec, buďte pripravení na to, že nie všetko bude tak hladké, ale stojí to za to napriek niekoľkým mesiacom zlého zdravia. Teraz je zdravý a už snívam o vnúčatách)))

Liečený zo svojej hepatitídy C matke. Nebolo možné kúpiť pôvodný sophosbuvir, pretože raz som sa dozvedel o generických látkach, rozhodol som sa to vyskúšať. Toto sa stalo našou spálenou formou vzniku fibrózy, cirhózy a ďalších hrozných diagnóz. Kúpili sme Hepzinat LP prostredníctvom internetovej lekárne eu. Po roku terapie je matka úplne zdravá, v krvi nie je vírus, znova sa usmieva a užíva si život.

Žijem s hepatitídou C už viac ako desať rokov, bol som registrovaný u špecialistu na infekčné ochorenia, čakal som na svoj rad, aby som dostal bezplatný program. Keďže som neustále študoval tento problém, zistil som, že geps sa naučil liečiť nielen interferón. Americké lieky, ktoré som si nemohol dovoliť, a tak som hľadal ďalšie možnosti - sú to indické generiká, rovnaké lieky sú len lacnejšie. V skutočnosti je na internete množstvo ponúk - potom som sa pýtal, ako nájsť slušného predajcu. Potom som dostal stránku INDIA_HELP, zavolal som na ľudí - poradca Irina mi pomohol pochopiť. Po konzultácii som sa rozhodol objednať celý kurz. Absolvoval celý kurz pohovky + doc, testy sa vrátili do normálu. Pred liečbou bol detekovaný vírus RNA, genotyp 1b, vírusová záťaž 4,4 x 10-5 kópií / ml. po ošetrení: PCR - negatívny. Ďakujem vám chlapci z Indie-Help, vďaka vám som sa vyrovnal s HCV a navždy som o ňom zabudol!

Jej manželovi bola diagnostikovaná hepatitída C, genotyp 3a. Infekcionista poradil indickým generikom. Najvhodnejšou možnosťou je lucisovel. Po troch týždňoch odovzdania odovzdali analýzy - to všetko v norme alebo sadzbe. Funguje to! Pijeme ďalej.

Vďaka Indii - pomoc pri rýchlom dodaní liekov. Budem stručný: pili pohovku + dac, ukazovatele AST a ALT boli prekročené bez fibrózy genotyp 3. Odlupujte 12 týždňov. Z reakcií: hnačka a nauzea. Inak, všetky bzučanie! Tablety sú horké, preto im neodporúčame, aby boli dlhšie uchovávané v ústach, okamžite ich umyte vodou. Analýzy ihneď neukázali mínus, až po 6 týždňoch prijatia som to konečne videl. V prípade potreby volajte chlapcov 0 800 301 03 44, radím!

Vaša recenzia bola pridaná!

Po kontrole moderátora sa na stránke zobrazí. Ďakujeme za vašu spätnú väzbu.


Súvisiace Články Hepatitída